Info Panel

Viktimat

Më poshtë  gjeni identitetet e shume intelektualëve, mjekëve, artistëve, inxhinerëve e klerikëve të cilët diktatura komuniste i përndoqi, burgosi dhe eleminoi.

Shqiptarët respektojnë dhe nderojë ata që u pushkatuan, u burgosën dhe u internuan vetëm sepse donin Shqipërine, lirinë dhe demokracinë.Emrat e tyre do të zenë vend të meritueshëm në faqet e historisë së kombit shqiptar.

21 
3 baballar4 katolik  
5 hoxh6  
78 katolik 
 9 katorthhoxh10, ushtarak 
 1112 
 1314 
 1516 
 1817